رمان خارجی

20 هزار فرسنگ زیر دریا

(Vinght mille lieues sous les mers)

ژول‌ورن نویسنده‌ی فرانسوی قرن نوزدهم که صاحب‌نظران به او گشاینده‌ی افق‌ها لقب داده‌اند، آثار بی شماری دارد که تقریبا به تمام زبان‌های دنیا ترجمه شده است. او در فرانسه و سایر نقاط جهان و همچنین در ایران نیز از شهرت بسزایی برخوردار است. داستان‌های این فرهیخته‌ی محبوب، خواننده‌ی مشتاق را بدون نیاز به گذرنامه و رویداد به قاره‌های دور و نزدیک، به اعماق زمین، به ژرفای دست‌نیافتنی اقیانوس‌ها و حتی مرزهای غیر قابل فتح سیارات و ستارگان می‌برد و شگفت‌زده و خرسند باز می‌گرداند.

ترانه
9786007061084
۱۳۹۳
۴۳۲ صفحه
۵۰۰ مشاهده
۰ نقل قول
ژول ورن ۴۶ رمان ژول گابریل ورن نویسنده و آینده‌نگر فرانسوی بود که کتابهای زیادی با مضمون علمی-تخیلی نوشت. او هنگامی از سفر به هوا و فضا و زیر دریا در داستان‌های خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسایل و امکانات چنین سفرهایی را فراهم کند. آثار او از نظر ترجمه به زبان‌های دیگر بعد از آثار آگاتا کریستی در رده دوم جهانی هستند. سال ۲۰۰۵ به مناسبت صدمین سال مرگ او «سال ژول ورن» نامیده شد. تاکنون چندین انیمیشن و فیلم از ...
دیگر رمان‌های ژول ورن
دور ماه
دور ماه میشل آرادان گفت: ((مریزاد ناخدا! چنین فکری شایسته مغز من است نه مغز تو! چنین فرضی جدی نمی‌تواند باشد. مگر ما بر اثر تکان شدید گلوله نیمه جان نیفتاده بودیم؟ مگر تو بیهوش نشده بودی و من تو را به هوش نیاوردم؟‌ آیا شانه رئیس باشگاه توپ هنوز از ضربه کلمبیاد خونین نیست؟))
بلیت بخت‌آزمایی
بلیت بخت‌آزمایی اما بشنوید از بلیت مشهور ال کامپ، آن را بعد از قرعه کشی لاتاری به ال کامپ برگرداندن و این بلیت در قاب چوبی، در جایگاه افتخاری سالن بزرگ مهمانخانه دال خودنمایی می‌کند اما چیزی که به چشم می‌خورد، آن قسمتی از بلیت نیست که روی آن شماره 9672 نوشته شده است.، بلکه پشت بلیت است که روی آن آخرین ...
هجوم دریا (ادبیات کلاسیک جهان)
هجوم دریا (ادبیات کلاسیک جهان) جما که از دیدن فرزندش بسیار شاد شده بود، هنگامی که دید پسرش به سرعت با اسب می‌تازد و در صحرا از دید او دور می‌شود، در حالی که بغض گلویش را می‌فشرد، گفت: برو در پناه خدا!
ناخدای 15 ساله
ناخدای 15 ساله
در سیارات چه می‌گذرد
در سیارات چه می‌گذرد این مرد دانشمند به سختی رنج می‌کشید و نتوانست ناراحتی خود را پنهان دارد. همه مردم وجود سیاره گالیا را انکار کرده بودند، زیرا هیچ ستاره‌شناسی گالیا را ندیده و نام چنین سیاره‌ای در دفتر سیاره‌شناسی ثبت نشده بود.
مشاهده تمام رمان های ژول ورن
مجموعه‌ها