مجموعه داستان خارجی

مرگ چزاره مالاتستا

(bertolt brecht collected)

چزاره مالاتستا هنوز چهارده‌ساله نبود که بر کرسی حکمرانی شهر کازرتا نشست، و مورخان اهل کامپانیا ثبت کرده‌اند در هفده‌سالگی برادرش را -که دو سال کوچک‌تر از خودش بود- به قتل رساند. طی دو دهه بعد پیوسته با تهور و ذکاوت بر شهرت و دارایی خویش می‌افزود و نامش حتا در دل آنان که دوستش می‌داشتند رعب و وحشت می‌آفرید- هر چند نه به سبب ضربه‌هایی کاری که بر دیگران وارد می‌آورد بلکه بیش‌تر به خاطر توانش برای پایداری در برابر ضربه‌ها.

نیلا
9786001220234
۱۳۹۵
۱۲ صفحه
۱۸۴ مشاهده
۰ نقل قول
برتولت برشت
صفحه نویسنده برتولت برشت
۱۸ رمان برشت سرودن شعرهایش را در ۱۵سالگی و پیش از نمایشنامه‌نویسی آغاز کرد. نخستین سروده‌هایش را بین سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۷ سرود و آنها را در نشریات محلی منتشر کرد. در سال ۱۹۱۸، هنگامی که به خدمت سربازی اعزام شد، افزون بر کار در بیمارستان نظامی پشت جبهه، سروده‌هایش را همراه با نواختن گیتار برای سربازان می‌خواند و آنها را مجذوب نوای گرم و سرود دلنشین خود می‌کرد. شعرهای نمایشی برشت را از مهم‌ترین آثار او دانسته‌اند. اینها شعرهایی هستند که به ...
دیگر رمان‌های برتولت برشت
شویک در جنگ جهانی دوم
شویک در جنگ جهانی دوم شویک، نقش اول نمایش‌نامه حاضر، در اصل قهرمان رمان معروف «ماجراهای سرباز سر به راه، شویک» اثر نویسنده چک، یاروسلاو هاشک است که وقایع آن در جنگ جهانی اول روی می‌دهد.
ارباب پونتیلا و برده‌اش ماتی
ارباب پونتیلا و برده‌اش ماتی بزرگ‌ترین بدبختی آدمی این است که در برابر ستم، جرات طغیان را از دست بدهد. جان کلام زندگی این‌جاست که طغیان بر صد بیدادگری دوام یابد. لحظه‌ای که انسان ستم را به آسانی تحمل کند، شوم‌ترین دوره حیاتش آغاز می‌گردد.
توران‌دخت (کنگره توجیه‌گرها) نمایش‌نامه
توران‌دخت (کنگره توجیه‌گرها) نمایش‌نامه قصه نمایشی توران‌دخت یا "کنگره پاک‌شویان" پیش‌نویس و ناتمام باقی مانده است. قسمت‌هایی از این مجموعه عبارت است از رمان سقوط روشن‌فکران، یک جلد داستان‌های کوتاه به نام داستان‌های روشن‌فکران یک سری قطعات نمایشی به نام روحوضی‌های روشن‌فکران و یک مجموعه کوچک به نام هنر کاسه‌لیسی و سایر هنرها.
مادر (زندگی پلاگه اولاسووآ زن انقلابی اهل تور)
مادر (زندگی پلاگه اولاسووآ زن انقلابی اهل تور) آنچه در حین اجرای نمایش مطرح می‌شود، می‌توانست الگوی هر کشور دیگر هم باشد،‌ بنابراین نویسنده اثری با درون‌مایه‌ای جهانی آفرید تا هر جا ستم هست مبارزه نیز دنبال شود. و آنچه در این اثر حائز اهمیت است نگاه جنگ‌ستیزانه و نوع دوستانه مطرح در جابه‌جای نمایش است.
دایره گچی قفقازی
دایره گچی قفقازی من برشت... برای برقراری عدل در جهان بسیار اندیشه کردم. راه‌های چندی را آزمودم، که در پس آن، بی‌راهه نمودار شد. دیده‌ام که رادمردان جاودانه‌ی تاریخ برای نجات بشر کوشیده‌اند. با یک دایره‌ی ساده‌ی گچی، من دوستدار بشر بودم و از حامیان هنر، اما اندیشه‌هایم حتی با تمهید هنر نیز در تثبیت عدالت بشری کارساز نشد و ظلم هم‌چنان باقی ماند ...
مشاهده تمام رمان های برتولت برشت
مجموعه‌ها